Over HR relevant

Via de app ((HR)) relevant biedt GITP HR-professionals en managers snel en eenvoudig toegang tot actuele, relevante en kwalitatief hoogwaardige HR gerelateerde vakinformatie, recente wetenschappelijke onderzoeksresultaten en praktische HR-modellen en -instrumenten. Dit gebeurt binnen de domeinen human resources, development, medezeggenschap en bestuur en toezicht.

Download de app HR relevant
U kunt de app HR relevant voor iPhone en iPad gratis downloaden in de appstore van iTunes (iPad gebruikers moeten in de store kijken bij de iPhone applicaties). Binnenkort is de HR app ook verkrijgbaar voor Android toestellen in de store van Google play.

Wilt u dat we u op de hoogte houden wanneer deze versie van de app in de store van Google play beschikbaar is? Laat dan hier uw mailadres achter.

 Download HR relevant - App voor human resources, development, medezeggenschap, bestuur en toezicht in iTunes        Download HR relevant - App voor human resources, development, medezeggenschap, bestuur en toezicht in Google play         
         (binnenkort verkrijgbaar)      

Feedback
Uw feedback op deze app is altijd welkom. U kunt deze mailen naar hr.relevant@gitp.nl

 

 Over GITP
Inzicht bieden in talenten en ontwikkeling mogelijk maken van mensen en organisaties is al sinds 1947 de focus van GITP. Met de combinatie van adviseurs, trainers, coaches, bedrijfspsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP een zeer brede expertise op de terreinen van Inzicht & Ontwikkeling. Dat maakt ons tot een uniek en veelgevraagd HRD-adviesbureau in Nederland.

HRD adviesbureau GITP laat organisaties en individuen beter functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving. Dit doen wij door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en door ontwikkeling mogelijk te maken. Het resultaat is dat mensen sterker, bevlogen en
geïnspireerd zijn en organisaties renderend, relevant en effectief.

De ambitie van GITP is om dé gezichtsbepalende speler voor Inzicht en Ontwikkeling van organisaties en individuen te zijn. We willen actief en herkenbaar inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en voorop lopen bij innovaties in bedrijfswetenschappen en -psychologie. Meer informatie op gitp.nl en overgitp.nl.

‘High touch en High tech’
Met de overname van PiCompany eind 2010, is GITP één van de grootste spelers in Nederland met een combinatie van ‘High touch en High tech’ HRD-oplossingen. High-touch is mensenwerk. Face to face met een adviseur is de finishing touch. Onder High-tech vallen de online tools voor in-, door- en uitstroom beschikbaar in 30 talen voor grootschalig testgebruik via diverse media en mobiele toepassingen.